espa-banner espa-banner
espa-banner espa-banner

Ασφάλεια Μεταφορών

Promist A.E. - Ασφάλεια Μεταφορών

promist comp transport img
Promist A.E. - Ασφάλεια Μεταφορών

Αντικείμενο του κλάδου Μεταφορών είναι η κάλυψη στα διακινούμενα εμπορεύματα, με κάθε αναγνωρισμένο μεταφορικό μέσο, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια, ως αποτέλεσμα βίαιου και εξωτερικού γεγονότος, εφόσον προβλέπονται από τους ισχύοντες όρους ασφάλισης και η επαναφορά του ασφαλισμένου στην οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν την επέλευση του ζημιογόνου γεγονότος.

Με τα προγράμματα ασφάλειας μεταφορών σας παρέχεται η προστασία που χρειάζεστε από τυχόν ζημιογόνα γεγονότα και επιτρέπει σε εσάς που ασχολείστε με το εμπόριο να αναλαμβάνετε με μεγαλύτερη σιγουριά εμπορικούς κινδύνους, επεκτείνοντας τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Ιδιαιτέρως, όταν το κόστος είναι ένα μικρό ποσοστό της εμπορικής αξίας των αντικειμένων, ενώ το όφελος είναι κυρίως η εξασφάλιση των συμφερόντων σας και η βιωσιμότητα της επιχείρησής σας.

Οι καλύψεις στον κλάδο Μεταφορών διαχωρίζονται ανάλογα με τον πελάτη και βάσει του ασφαλιστικού συμφέροντός του:

Α. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ (CARGO)
Ασφαλισμένος είναι ο εκάστοτε ιδιοκτήτης των εμπορευμάτων
Β. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Ασφαλισμένος είναι ο εκάστοτε μεταφορέας/δια μεταφορέας, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα ή έμμεσα το έργο της μεταφοράς και ο οποίος φέρει ευθύνη για υλικές ζημιές ή απώλειες κατά τη διάρκεια που τα εμπορεύματα βρίσκονται στην κατοχή του. Στην Promist Α.Ε. μπορούμε να σας προσφέρουμε την ασφαλιστική κάλυψη που χρειάζεστε σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες.

Μας ενδιαφέρει η ασφάλειά σας και η άμεση εξυπηρέτησή σας όταν μας χρειαστείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και με το εξειδικευμένο τμήμα στο loipoi@promist.gr

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα ασφάλιστρα των μεταφορών σας...

Switch The Language

  Στην Promist Α.Ε. συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες Ελληνικές και Διεθνείς που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

  200 συνεργαζόμενους ασφαλιστές και πράκτορες, με πάνω από 50.000 πελάτες, 1 υποκατάστημα και ένα γραφείο (1) σε συνεργασία με την Allianz.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
  FCH link Βασ. Τσιτσάνη 33, Τρίκαλα, ΤΚ 42100
  FCH link Άνθιμου Γαζή 4, Λάρισα, ΤΚ 41222
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  FCH link 24310 77786
  EMAIL
  FCH link info@promist.gr