Ασφάλειες Ζωής-Υγείας-Σύνταξης

Promist A.E. - Ασφάλειες Ζωής - Υγείας - Σύνταξης- Προσωπικού​

Promist A.E. - Ασφάλειες Ζωής - Υγείας - Σύνταξης - Προσωπικού

Ασφάλειες Ζωής – Υγείας – Σύνταξη – Προσωπικού

Η ζωή που θέλουμε είναι γεμάτη αλλαγές. Το σπίτι μας, η οικογένεια μας, η γέννηση ενός παιδιού, ο χαμός ενός αγαπημένου προσώπου, μια καινούρια δουλειά.

Καθεμιά από αυτές τις στιγμές σημαδεύει τη ζωή μας, μεγαλώνει τις ευθύνες μας και αλλάζει τις προσωπικές και οικονομικές προτεραιότητες μας. 

Προστασία Οικογένειας

Όλοι αγωνιζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα και τους στόχους μας, να εξασφαλίσουμε αυτούς που αγαπάμε βελτιώνοντας τον τρόπο ζωής και θέτοντας τις βάσεις για την εξασφάλιση ενός καλύτερου επιπέδου ζωής. Ο δρόμος προς το μέλλον και την οικονομική εξασφάλιση είναι διαρκής και γεμάτος προκλήσεις και ευκαιρίες 

Τι γίνεται σε περίπτωση που κάτι αναπάντεχο συμβεί;

Η ζωή μας ενδέχεται να αλλάξει. Το οικογενειακό εισόδημα πιθανώς να μειωθεί ξαφνικά. Ταυτόχρονα, πάγια και έκτακτα έξοδα, φόροι κληρονομιάς, τυχόν εκκρεμή δάνεια μπορεί να μην είναι εφικτό να καλυφθούν ενώ παράλληλα, σχέδια για το μέλλον όπως οι σπουδές των παιδιών ίσως να μην είναι πια δυνατό να πραγματοποιηθούν.

Δεν είναι εφικτό να προβλέψουμε και να αποφύγουμε το αναπροσδόκητο γεγονός.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ όμως να προετοιμαστούμε!

Ενισχύουμε την προστασία της οικογένειας μας από το απρόοπτο και ατυχές γεγονός.

Εξασφαλίζουμε αυτούς που αγαπάμε δημιουργώντας ένα περιβάλλον σιγουριάς και προοπτικής για το μέλλον. Κάνουμε μια πράξη αγάπης και ευθύνης για αυτούς που αγαπάμε και εξαρτώνται οικονομικά άμεσα από εμάς

Οι ασφαλιστικές λύσεις που σας προσφέρουμε επιτρέπουν να κοιτάζετε το μέλλον με σιγουριά, προσαρμόζοντας τα ασφαλιστικά προγράμματα στις δικές σας ανάγκες.

Κάλυψη των αναγκών για δαπάνες Υγείας

Ποιο είναι το πολυτιμότερο αγαθό μας; Η Υγείας μας!

H ανάγκη να διασφαλίσουμε, για εμάς τους ίδιους αλλά και την οικογένειά μας, ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, ολοένα και αυξάνεται, καθώς το Εθνικό Σύστημα Υγείας υποβαθμίζεται και  συντελούνται κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές λόγω των δημοσιονομικών ελλειμάτων. Σε κάθε οικογένεια κυριαρχεί ανασφάλεια λόγω των περικοπών σε φάρμακα , εξοπλισμό, νοσηλευτικό προσωπικό και γιατρούς στα δημόσια νοσηλευτήρια.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα των Ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιριών έρχονται να καλύψουν το κενό που υπάρχει  και να συμπληρώσουν τις ανάγκες μας.

Η καλή υγεία είναι ένα αδιαπραγμάτευτο αγαθό, για αυτό και την φροντίζουμε:

 • Προγραμματίζοντας ιατρικούς περιοδικούς ελέγχους
 • Κόβοντας  το κάπνισμα
 • Υιοθετώντας την μεσογειακή διατροφή
 • Βάζοντας άσκηση στη ζωή μας με 30 λεπτά σωματικής άσκησης καθημερινά

Κάνουμε έγκαιρα ένα ασφαλιστήριο υγείας για να έχουμε:

 • Άμεση και έγκαιρη αντιμετώπιση
 • Υπεύθυνη πρόβλεψη και αποτελεσματική θεραπεία
 • Ποιότητα παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου
 • Αξιοπρεπείς και ανθρώπινες συνθήκες νοσηλείας.

Λύσεις Δημιουργίας Κεφαλαίου

Θα είναι αρκετό το ποσό της σύνταξης ώστε να ζω με αξιοπρέπεια;

Ποια θα είναι η σύνταξη μου όταν σταματήσω να εργάζομαι;

Το ταμείο θα μπορεί να μου δίνει τη σύνταξη που δικαιούμαι;

Θα μπορέσω να καλύψω τις σπουδές των παιδιών μου;

Τι μπορώ να κάνω τώρα για το μέλλον των εγγόνων μου;

Εδώ και χρόνια σε πολλές χώρες του κόσμου απαντήσεις και λύσεις στα παραπάνω ερωτήματα έδωσαν τα προγράμματα Αποταμίευσης και Σύνταξης από ιδιωτικές εταιρείες.

Και στη χώρα μας πλέον δημιουργούνται οι συνθήκες αξιοπιστίας των ασφαλιστικών εταιρειών, με την ψήφιση νόμων και την δημιουργία του εγγυητικού κεφαλαίου, την εποπτεία από την Τράπεζα της Ελλάδος και την εφαρμογή αυστηρότερων κανόνων ελέγχου.

Στην Promist Α.Ε. πιστεύουμε ότι ο χρόνος είναι ο κατάλληλος για την έναρξη αποταμίευσης. Τα επόμενα έτη θα αλλάξουν οι πίνακες θνησιμότητας, το εγγυημένο τεχνικό επιτόκιο ίσως και να μην υπάρχει και η εγγυημένη σύνταξη θα γίνει ακριβότερη.

Άρα και εδώ ισχύει ότι περισσότερο κερδισμένοι θα είναι αυτοί που πρώτoι άρχισαν να επενδύουν και να αποταμιεύουν.

Στα ασφαλιστικά προγράμματα αποταμίευσης – σύνταξης, ο πελάτης αποφασίζει για την ημερομηνία έναρξης καταβολής και το ποσό της σύνταξης ή του κεφαλαίου αποταμίευσης καθώς και το ποσό των χρημάτων που θα καταβάλει.

Επιλέγει ο ίδιος τα προγράμματα σύνταξης ή αποταμίευσης που θα επενδύσει τα χρήματα του, ώστε να αισθάνεται σίγουρος και ασφαλής για την τελική τους απόδοση. (Εγγυημένης Απόδοσης ή Unit Linked υψηλότερων πιθανών αποδόσεων μέσω αμοιβαίων κεφαλαίων)

Τα ασφαλιστικά προϊόντα σύνταξης και αποταμίευσης που προωθούν οι ασφαλιστικές εταιρείες είναι:

 • περιοδικών καταβολών (μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες ή ετήσιες)
 • Εφάπαξ καταβολών (η καταβολή του ποσού γίνεται μια φορά στην έναρξη του προγράμματος).

Είναι ευέλικτα και δίνουν τη δυνατότητα εκτάκτων καταβολών, ώστε να ενισχυθεί το τελικό ποσό σύνταξης ή αποταμίευσης που μπορεί να λαμβάνει ο ασφαλισμένος.

Επίσης έχουν την δυνατότητα μεταβίβασης της σύνταξης, καταβολής μέρους αυτής, άμεσα ή μετά από κάποια έτη ανάλογα με την επιθυμία του ασφαλιζόμενου.

Λύσεις Ασφάλισης Προσωπικού Επιχειρήσεων

Η ομαδική ασφάλιση συµπληρώνει τις παροχές του Κοινωνικού Φορέα, παρέχει προστασία από τις οικονοµικές συνέπειες απρόβλεπτων γεγονότων που προκλήθηκαν από ατύχηµα ή ασθένεια (ιδιαίτερα σε εποχή µείωσης εισοδηµάτων). Οι ασφαλισµένοι και οι οικογένειες τους αποκτούν ουσιαστικές παροχές µε µικρό κόστος ασφάλισης. 

Γιατί να επιλέξει να ασφαλίσει το προσωπικό της μια επιχείρηση;

 1. Γιατί επενδύει στο σημαντικότερο κεφάλαιο ανάπτυξής της, το ανθρώπινο δυναµικό, αµβλύνοντας τις µειώσεις των εισοδηµάτων του και αποδεικνύοντας έµπρακτα το ενδιαφέρον προς τους εργαζόµενούς της.

 2. Γιατί αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα στην αγορά εργασίας για την προσέλκυση και διατήρηση ικανών στελεχών.

 3. Γιατί ενισχύεται το αίσθηµα ασφάλειας και εµπιστοσύνης των εργαζοµένων στον εργοδότη τους και κατά συνέπεια η προσήλωση και η παραγωγικότητά τους.

 4. Γιατί τα ασφάλιστρα που θα καταβάλει για την οµαδική ασφάλιση του προσωπικού της μια επιχείρηση εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδά τους µέχρι €1.500,00 για κάθε εργαζόµενο κατ΄ έτος.

Οι ασφαλιστικές λύσεις που σας προσφέρουμε επιτρέπουν να κοιτάζετε το μέλλον με σιγουριά, με προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες της δικής σας ζωής.

Ενημερωθείτε τώρα για τα ασφαλιστικά προγράμματα που ταιριάζουν σε εσάς και την οικογένεια σας στο  life@promist.gr.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα ασφάλιστρα Ζωής, Υγείας, Σύναξης...

  Στην Promist S.A. συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες Ελληνικές και Διεθνείς που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

  200 συνεργαζόμενους ασφαλιστές και πράκτορες, με πάνω από 50.000 πελάτες, 1 υποκατάστημα και ένα γραφείο (1) σε συνεργασία με την Allianz .

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Βασ. Τσιτσάνη 33, Τρίκαλα, ΤΚ 42100
  Άνθιμου Γαζή 4, Λάρισα, ΤΚ 41222

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  24310 77786

  EMAIL

  info@promist.gr