espa-banner espa-banner
espa-banner espa-banner

Ασφάλεια Κατά Παντός Κινδύνου

Promist A.E. - Ασφάλεια Κατά Παντός Κινδύνου

Οι Τεχνικές Ασφαλίσεις είναι ένας τομέας ταχύτατα αναπτυσσόμενος, δεδομένου ότι οι καλύψεις του αφορούν στην υψηλή τεχνολογία που ραγδαία μπαίνει στη ζωή μας, (ασφάλιση ηλεκτρονικού εξοπλισμού), τον μηχανολογικό εξοπλισμό που υπάρχει σε όλα τα εργοστάσια, (ασφάλιση μηχανολογικού εξοπλισμού) και κυρίως τα κάθε λογής έργα, που γίνονται και θα γίνονται, (ασφάλιση εργολαβίας και συναρμολόγησης). 

Τα ασφαλιστήρια Κατά Παντός Κινδύνου, είναι ίσως ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην ασφάλιση. Είναι Κατά Παντός Κινδύνου και σας παρέχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη από οποιονδήποτε κίνδυνο, με μοναδικές εξαιρέσεις εκείνες που ρητά αναφέρονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο και που ουσιαστικά είναι κίνδυνοι που ασφαλιστικά δεν καλύπτονται, (π.χ. πόλεμος).

Συνήθη ασφαλιστήρια συμβόλαια κατά παντός κινδύνου:​

promist logo blk bg
 1. 1
  Κατά Παντός Κινδύνου Τεχνικών Έργων

  Με την ασφάλιση Κατά Παντός Κινδύνου Τεχνικών Έργων καλύπτεστε για τις ξαφνικές και αιφνίδιες ζημίες που θα συμβούν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης έργων Πολιτικού Μηχανικού (π.χ. οικοδομές, οδοποιίες, έργα ύδρευσης – αποχέτευσης κ.α.) ή έργων Συναρμολόγησης (π.χ. μεταλλικά κτίρια, μηχανήματα παραγωγής κ.α.) από αιφνίδια και απρόβλεπτη αιτία.

  Καλύπτεστε τόσο για τις υλικές ζημιές στο ίδιο έργο από αιτίες όπως ενδεικτικά είναι η πυρκαγιά, οι θεομηνίες και ο σεισμός, όσο και για την Αστική σας Ευθύνη έναντι Τρίτων.

  Επιπλέον μπορεί να καλυφθεί και η Εργοδοτική σας Ευθύνη για ατυχήματα που θα συμβούν σε αυτούς που ο πελάτης σας έχει στην υπηρεσία του με νόμιμη απασχόληση.

 2. 2
  Κατά Παντός Κινδύνου Μηχανικών Βλαβών

  Εξασφαλίστε τα μηχανήματα της επιχείρησής σας για εσωτερικές ζημιές που οφείλονται σε οποιαδήποτε απρόβλεπτη και αιφνίδια αιτία.

  • Φυσική έκρηξη, κατάρρευση κλπ.
  • Ελαττώματα χύτευσης και υλικών, ελαττώματα σχεδιασμού & συναρμολόγησης, κακοτεχνίες
  • Βραχυκύκλωμα
  • Κακόβουλες ενέργειες, αμέλεια, απροσεξία, εσφαλμένος χειρισμός κ.α.
 3. 3
  Κατά Παντός Κινδύνου Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού

  Εξασφαλίστε τα ηλεκτρονικά συστήματα (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τηλεφωνικά κέντρα, φωτοτυπικά κ.α.) της επιχείρησής σας κατά παντός κινδύνου, δηλαδή για απρόβλεπτες και αιφνίδιες ζημίες που τα επηρεάζουν άμεσα.

  • φωτιά
  • νερό
  • λάθη χειρισμού
  • κλοπή εξαιτίας διάρρηξης κ.α.

Μας ενδιαφέρει η ασφάλειά σας και η άμεση εξυπηρέτησή σας όταν μας χρειαστείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και με το εξειδικευμένο τμήμα στο loipoi@promist.gr

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα ασφάλιστρα κατά παντός κινδύνου που επιθυμείτε...

Switch The Language

  Στην Promist Α.Ε. συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες Ελληνικές και Διεθνείς που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

  200 συνεργαζόμενους ασφαλιστές και πράκτορες, με πάνω από 50.000 πελάτες, 1 υποκατάστημα και ένα γραφείο (1) σε συνεργασία με την Allianz.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
  FCH link Βασ. Τσιτσάνη 33, Τρίκαλα, ΤΚ 42100
  FCH link Άνθιμου Γαζή 4, Λάρισα, ΤΚ 41222
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  FCH link 24310 77786
  EMAIL
  FCH link info@promist.gr