espa-banner espa-banner
espa-banner espa-banner

Ασφάλιση Πληρωμάτων

Promist A.E. - Ασφάλιση Πληρωμάτων Πλοίων

promist comp insurance crew img
Promist A.E. - Ασφάλιση Πληρωμάτων Πλοίων
Σε κάθε επιχείρηση η ασφάλιση πληρωμάτων πλοίων για τη προστασία του υπαλληλικού προσωπικού έχει καθοριστική σημασία κι ιδιαίτερα όταν πρόκειται για επαγγελματικούς κλάδους, όπου η ασφάλεια των ανθρώπων που εργάζονται, υπόκειται σε μεγαλύτερους κινδύνους. Ένας από τους κλάδους αυτούς είναι και ο ναυτιλιακός.

Ο Κλάδος ασφάλισης Πληρωμάτων Πλοίων καλύπτει με ομαδική ασφάλεια την Αστική Ευθύνη που έχει ο Πλοιοκτήτης απέναντι στα πληρώματα που εργάζονται στα διάφορα πλοία των Ναυτιλιακών Εταιριών, όπου προσλαμβάνονται.

Η σημασία της ασφάλισης πληρωμάτων πλοίων έγκειται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει ταμείο κοινωνικής ασφάλισης που να αναλαμβάνει αμέσως την παροχή προστασίας στο ναυτικό. Στην Promist Α.Ε. μπορούμε να σας προσφέρουμε την παραπάνω ασφαλιστική κάλυψη στις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες.

Μας ενδιαφέρει η ασφάλειά σας και η άμεση εξυπηρέτησή σας όταν μας χρειαστείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και με το εξειδικευμένο τμήμα στο loipoi@promist.gr

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα ασφάλιστρα του πληρώματός σας...

Switch The Language

  Στην Promist Α.Ε. συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες Ελληνικές και Διεθνείς που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

  200 συνεργαζόμενους ασφαλιστές και πράκτορες, με πάνω από 50.000 πελάτες, 1 υποκατάστημα και ένα γραφείο (1) σε συνεργασία με την Allianz.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
  FCH link Βασ. Τσιτσάνη 33, Τρίκαλα, ΤΚ 42100
  FCH link Άνθιμου Γαζή 4, Λάρισα, ΤΚ 41222
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  FCH link 24310 77786
  EMAIL
  FCH link info@promist.gr