espa-banner espa-banner
espa-banner espa-banner

Η Εταιρία μας

Η Promist A.E. είναι εταιρία Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης με σημαντική ανάπτυξη εργασιών στο σύνολο των κλάδων τα τελευταία έτη.

Η έδρα της εταιρίας μας είναι στα Τρίκαλα, διατηρούμε υποκατάστημα στη Λάρισα και ένα γραφείο σε συνεργασία με την Allianz. Με ένα δομημένο οργανόγραμμα, απασχολούμε 12 καταρτισμένα διοικητικά στελέχη.

Η οικοδόμηση μας, με μακροπρόθεσμη προοπτική ανάπτυξης στηρίζεται στην αξιοπιστία και φερεγγυότητα, στην τεχνική υποδομή, και την ποιότητα παροχής υπηρεσιών με υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Τα στοιχεία της Promist Α.Ε. δείχνουν το λόγο που οι ασφαλιστικές εταιρείες, οι συνεργάτες και οι πελάτες, μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν. Καλύπτουμε τις ανάγκες πάνω από 50000 ικανοποιημένων πελατών. Συνεργάζονται μαζί μας πάνω από 200 Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές

50000πελάτες
200Συνεργαζόμενους
12εργαζόμενοι

Η οικοδόμηση μας με μακροπρόθεσμη προοπτική ανάπτυξης στηρίζεται στο κύρος και την αξιοπιστία, στη διαφάνεια των συναλλαγών και στην τεχνική υποδομή.

Η φιλοσοφία μας

FCH link

Η φιλοσοφία της Promist Α.Ε. βασίζεται σε συγκεκριμένες αξίες που διέπουν την δραστηριότητα μας στην ασφαλιστική αγορά:

 1. 1. Ικανοποίηση πελατών

  Στόχος μας να έχουμε ικανοποιημένους και ευχαριστημένους πελάτες. Μας ενδιαφέρει η σωστή κάλυψη των αναγκών τους και η άμεση εξυπηρέτηση τους όταν μας χρειάζονται.

 2. 2. Αξιοπιστία και φερεγγυότητα

  Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες και αποτελούμε ένα οικονομικά υγιές δίκτυο διαμεσολαβητών στην Ελλάδα.

 3. 3. Υψηλό Επίπεδο Επαγγελματισμού με Όραμα

  Καταφέραμε να κερδίσουμε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των ασφαλιστικών εταιριών, αλλά και των άλλων δικτύων της αγοράς μας. Παρέχουμε υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης στους συνεργάτες μας καθώς και υψηλά κίνητρα

 4. 4. Συνεχής επένδυση στον παράγοντα άνθρωπο
  Δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης στηρίζουμε τους συνεργάτες μας με σκοπό τη σωστή διαχείριση της καθημερινότητας τους, παρέχοντας συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση με εξειδικευμένη υποστήριξη στους κλάδους Ζωής, Υγείας και Λοιπούς Γενικούς από το τμήμα εκπαίδευσης της Promist Α.Ε., σε συνεργασία με τις διευθύνσεις εκπαίδευσης των Ασφαλιστικών Εταιρειών. Οραματιζόμαστε με τους Συνεργάτες μας το μέλλον με εξειδίκευση στις πωλήσεις με στόχο ποιοτικότερα παραγωγικά και οικονομικά αποτελέσματα
 5. 5. Εναρμονισμός με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς

  Εναρμόνιση και εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 679/2016 περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) – Εναρμόνιση με την Κοινοτική Οδηγία IDD

200ασφαλιστές

ένα μεγάλο δίκτυο πάνω από 200 συνεργαζόμενους ασφαλιστές και πράκτορες

2γραφεία

1 υποκατάστημα και ένα γραφείο σε συνεργασία με την  Allianz 

12εργαζόμενοι

πιστοποιημένοι και πλήρως καταρτισμένοι διοικητικοί υπάλληλοι

Οικονομικά στοιχεία

Για καλύτερη ενημέρωση για τα οικονομικά στοιχεία της Promist Α.Ε., δείτε τους ισολογισμούς:

Το ανθρώπινο δυναμικό

Το κλειδί πίσω απο την επιτυχία μας

Στην εταιρεία μας εργάζονται 12 πιστοποιημένοι και πλήρως καταρτισμένοι διοικητικοί υπάλληλοι, οι οποίοι καθημερινά υποστηρίζουν, εξυπηρετούν και διαχειρίζονται τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

Switch The Language

  Στην Promist Α.Ε. συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες Ελληνικές και Διεθνείς που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

  200 συνεργαζόμενους ασφαλιστές και πράκτορες, με πάνω από 50.000 πελάτες, 1 υποκατάστημα και ένα γραφείο (1) σε συνεργασία με την Allianz.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
  FCH link Βασ. Τσιτσάνη 33, Τρίκαλα, ΤΚ 42100
  FCH link Άνθιμου Γαζή 4, Λάρισα, ΤΚ 41222
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  FCH link 24310 77786
  EMAIL
  FCH link info@promist.gr