espa-banner espa-banner
espa-banner espa-banner

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Promist A.E. - Ταξιδιωτική Ασφάλιση

promist travel img
Promist A.E. - Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Ταξιδιωτική ασφάλιση: ξοδεύετε χρόνο και πολλά χρήματα σχεδιάζοντας τις διακοπές σας ή τα επαγγελματικά σας ταξίδια. Κάθε φορά που πρόκειται να ταξιδέψετε εύχεστε να πάνε όλα καλά γιατί ξέρετε ότι μια καθυστέρηση πτήσης μπορεί να γίνει η αιτία να χάσετε κάτι σημαντικό, όπως μια επαγγελματική συνάντηση. Ακόμα και μία χαμένη αποσκευή μπορεί να αποτελέσει μία δυσάρεστη εμπειρία.

Στην Promist A.E. μπορούμε να σας προσφέρουμε με τα πλέον αξιόπιστα προγράμματα της ασφαλιστικής αγοράς, τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τα ταξίδια σας με τη σιγουριά που παρέχει η ασφαλιστική κάλυψη ενός προγράμματος Ταξιδιωτικής Ασφάλισης.

Συγκεκριμένα τα προγράμματα που διαθέτουμε είναι ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να σας καλύπτουν απόλυτα και να σας αποζημιώνουν για κινδύνους.

Μας ενδιαφέρει η ασφάλειά σας και η άμεση εξυπηρέτησή σας όταν μας χρειαστείτε!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και με το εξειδικευμένο τμήμα στο loipoi@promist.gr.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα ασφάλιστρα της ταξιδιωτικής ασφάλειάς σας...

Switch The Language

  Στην Promist Α.Ε. συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες Ελληνικές και Διεθνείς που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

  200 συνεργαζόμενους ασφαλιστές και πράκτορες, με πάνω από 50.000 πελάτες, 1 υποκατάστημα και ένα γραφείο (1) σε συνεργασία με την Allianz.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
  FCH link Βασ. Τσιτσάνη 33, Τρίκαλα, ΤΚ 42100
  FCH link Άνθιμου Γαζή 4, Λάρισα, ΤΚ 41222
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  FCH link 24310 77786
  EMAIL
  FCH link info@promist.gr