Ασφάλιση Νομικής Προστασίας

Promist A.E. - Ασφάλιση Νομικής Προστασίας

Ασφάλιση
Νομικής
Προστασίας

Promist A.E.

Με την κάλυψη Νομικής Προστασίας εξασφαλίζεται η δυνατότητα πρόσβασης στη δικαιοσύνη από όλους, ακόμα και στους οικονομικά αδύναμους, έτσι ώστε ο κάθε πολίτης να μπορεί να κατοχυρώνει τα έννομα δικαιώματά του.

Στην Promist A.E. μπορούμε να προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα Νομικής Προστασίας που καλύπτουν τον ιδιώτη – οικογενειάρχη, ιδιοκτήτη ακινήτου, οχήματος ή σκάφους, κ.α., όπου στην καθημερινότητά τους αντιμετωπίζουν ολοένα και περισσότερα προβλήματα για τα οποία η λύση τις περισσότερες φορές δίνεται στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ποινική Νομική Προστασία

Η Ποινική Νομική Προστασία σας εξασφαλίζει υπεράσπιση (απόκρουση ποινικών κατηγοριών), ποινικά δικαστήρια (πταισματοδικεία, μονομελή και τριμελή πλημμελειοδικεία, εφετεία) σε περίπτωση τραυματισμού ή θανάτωσης από αμέλεια ή παραβάσεων του Κ.Ο.Κ.

Τι πληρώνει:

 • Αμοιβές δικηγόρου που επιλέγεται ελεύθερα για το χειρισμό της υπόθεσης, εφόσον κατοικεί στην έδρα του αρμόδιου δικαστηρίου
 • Δικαστικά έξοδα και τέλη
 • Νόμιμες αποζημιώσεις μαρτύρων, πραγματογνωμόνων
 • Έξοδα πολιτικής αγωγής

Νομική Προστασία Οχήματος και Οδηγού

Με τη Νομική Προστασία Οχήματος & Οδηγού έχετε: νομική προστασία αποζημιώσεων, νομική προστασία ποινικών υποθέσεων και νομική προστασία ενοχικών συμβάσεων.

Τι πληρώνει:

 • Αμοιβές δικηγόρου που επιλέγεται ελεύθερα για το χειρισμό της υπόθεσης, εφόσον κατοικεί στην έδρα του αρμόδιου δικαστηρίου.
 • Δικαστικά έξοδα και τέλη.
 • Νόμιμες αποζημιώσεις μαρτύρων, πραγματογνόμων.
 • Έξοδα πολιτικής αγωγής.
 • Δικαστική δαπάνη αντιδίκου σε περίπτωση επιδίκασης εις βάρος του ασφαλισμένου.
 • Τα έξοδα εκτέλεσης των δικαστικών αποφάσεων.

Νομική Προστασία Οικογένειας

Με τη Νομική Προστασία Οικογένειας σας παρέχεται κάλυψη σε περίπτωση που κάποιο μέλος της οικογένειας χρειαστεί να διεκδικήσει ή να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του.
Το ασφαλιστικό ποσό των 3.000€ είναι στη διάθεση του ασφαλιζόμενου για κάθε ασφαλιστική περίπτωση, προκειμένου να πληρωθούν τα δικαστικά έξοδα και οι αμοιβές δικηγόρων.

Νομική Προστασία Σκάφους Αναψυχής

Με τη Νομική Προστασία Σκάφους Αναψυχής σας παρέχεται κάλυψη σε περίπτωση που ο κάτοχος του σκάφους, ο εκάστοτε skipper και οι επιβαίνοντεςτου σκάφους χρειαστεί να διεκδικήσουν ή να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους. Το ασφαλιστικό ποσό των 3.000€ είναι στη διάθεση του ασφαλιζόμενου για κάθε ασφαλιστική περίπτωση, προκειμένου να πληρωθούν τα δικαστικά έξοδα και οι αμοιβές δικηγότων.

Νομική Προστασία Διαχείρισης Πολυκατοικιών

παρέχει κάλυψη σε θέματα που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με την διαχείριση της πολυκατοικίας, προστατεύοντας τον εκάστοτε διαχειριστή. Το ασφαλιστικό ποσό των 3.000€ είναι στη διάθεση του ασφαλιζόμενου για κάθε ασφαλιστική περίπτωση, προκειμένου να πληρωθούν τα δικαστικά έξοδα και οι αμοιβές δικηγόρων.

Μας ενδιαφέρει η ασφάλειά σας και η άμεση εξυπηρέτησή σας όταν μας χρειαστείτε!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και με το εξειδικευμένο τμήμα  στο loipoi@promist.gr.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα ασφάλιστρα της κατοικίας σας...

  Στην Promist S.A. συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες Ελληνικές και Διεθνείς που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

  200 συνεργαζόμενους ασφαλιστές και πράκτορες, με πάνω από 50.000 πελάτες, 1 υποκατάστημα και ένα γραφείο (1) σε συνεργασία με την Allianz .

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Βασ. Τσιτσάνη 33, Τρίκαλα, ΤΚ 42100
  Άνθιμου Γαζή 4, Λάρισα, ΤΚ 41222

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  24310 77786

  EMAIL

  info@promist.gr