espa-banner espa-banner
espa-banner espa-banner

Ασφάλιση Κατοικίας

Promist A.E. - Ασφάλιση κατοικίας

house insurance img
Promist A.E. - ασφάλιση κατοικίας

Δουλεύουμε σκληρά, επενδύοντας χρόνο και χρήμα, για να αποκτήσουμε ένα όμορφο σπίτι, όπως το θέλουμε. Και κοπιάζουμε περισσότερο για να το διατηρήσουμε.

Πώς θα το επαναφέρουμε στην πρότερη κατάσταση, αν συμβεί κάτι;

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, ότι στην Promist Α.Ε. μπορούμε να σας προσφέρουμε τη σωστή ασφαλιστική κάλυψη για το σπίτι σας και εάν κάτι συμβεί θα είμαστε εκεί για να σας βοηθήσουμε.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας πρωτοποριακά προγράμματα, έχοντας προβλέψει όλες τις ενδεχόμενες ζημιές που μπορούν να προκύψουν στο σπίτι τους, όπως ζημίες κατόπιν πυρκαγιάς, κλοπής, έκρηξης, επέλευσης φυσικών φαινομένων, (θύελλα, χιόνι, χαλάζι), διάρρηξης σωληνώσεων ύδρευσης/αποχέτευσης, κ.α

Για τα ενυπόθηκα ακίνητα υπάρχουν ασφαλιστικά προγράμματα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, και συνήθως πιο ανταγωνιστικά από αυτά των τραπεζικών ιδρυμάτων.

Μας ενδιαφέρει η ασφάλειά σας και η άμεση εξυπηρέτησή σας όταν μας χρειαστείτε!

 

Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο τμήμα μας στο loipoi@promist.gr και να είστε βέβαιοι ότι ένα από τα προγράμματα ασφάλισης των συνεργαζόμενων εταιριών μας θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα ασφάλιστρα της κατοικίας σας...

Switch The Language

  Στην Promist Α.Ε. συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες Ελληνικές και Διεθνείς που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

  200 συνεργαζόμενους ασφαλιστές και πράκτορες, με πάνω από 50.000 πελάτες, 1 υποκατάστημα και ένα γραφείο (1) σε συνεργασία με την Allianz.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
  FCH link Βασ. Τσιτσάνη 33, Τρίκαλα, ΤΚ 42100
  FCH link Άνθιμου Γαζή 4, Λάρισα, ΤΚ 41222
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  FCH link 24310 77786
  EMAIL
  FCH link info@promist.gr