espa-banner espa-banner
espa-banner espa-banner

Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης Επιχείρησης

Promist A.E. - Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης Επιχείρησης

Σήμερα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται αντιμέτωποι με πολλαπλές προκλήσεις, όπως οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που δυσκολεύουν τη δραστηριότητά τους. Σε αυτό το περιβάλλον η κάλυψη της Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία.

Η Promist Α.Ε. σε συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε ελεύθερους επαγγελματίες να προασπίσουν την επαγγελματική δραστηριότητα τους.

Για να έχετε την κάλυψη που χρειάζεστε, ειδικά προσαρμοσμένη στον κλάδο που δραστηριοποιήστε μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς, καθώς ενδεικτικά υπάρχει κάλυψη για κατηγορίες επαγγελματιών, όπως :

 • ΙΑΤΡΟΙ & ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
 • ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
 • ΛΟΓΙΣΤΕΣ
 • ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ/ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ/ΨΥΚΤΙΚΟΙ
 • TOUR OPERATORS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Μας ενδιαφέρει η ασφάλειά σας και η άμεση εξυπηρέτησή σας όταν μας χρειαστείτε.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και με το εξειδικευμένο τμήμα στο loipoi@promist.gr

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα ασφάλιστρα αστικής ευθύνης της επιχείρησής σας...

Switch The Language

  Στην Promist Α.Ε. συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες Ελληνικές και Διεθνείς που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

  200 συνεργαζόμενους ασφαλιστές και πράκτορες, με πάνω από 50.000 πελάτες, 1 υποκατάστημα και ένα γραφείο (1) σε συνεργασία με την Allianz.

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
  FCH link Βασ. Τσιτσάνη 33, Τρίκαλα, ΤΚ 42100
  FCH link Άνθιμου Γαζή 4, Λάρισα, ΤΚ 41222
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
  FCH link 24310 77786
  EMAIL
  FCH link info@promist.gr