Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης Επιχείρησης

Promist A.E. - Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης Επιχείρησης

Σήμερα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται αντιμέτωποι με πολλαπλές προκλήσεις, όπως οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που δυσκολεύουν τη δραστηριότητά τους. Σε αυτό το περιβάλλον η κάλυψη της Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία.

Η Promist Α.Ε. σε συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε ελεύθερους επαγγελματίες να προασπίσουν την επαγγελματική δραστηριότητα τους.

Για να έχετε την κάλυψη που χρειάζεστε, ειδικά προσαρμοσμένη στον κλάδο που δραστηριοποιήστε μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς, καθώς ενδεικτικά υπάρχει κάλυψη για κατηγορίες επαγγελματιών, όπως :

 • ΙΑΤΡΟΙ & ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
 • ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ
 • ΛΟΓΙΣΤΕΣ
 • ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 • ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ/ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ/ΨΥΚΤΙΚΟΙ
 • TOUR OPERATORS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Ο δρόμος της επιτυχίας στον επαγγελματικό τομέα έχει πολλές δυσκολίες. Σε αυτή την προσπάθεια, εμείς μπορούμε να παρέχουμε στον επιχειρηματία τις αναγκαίες ασφαλιστικές λύσεις, ώστε να συνεχίζει να  προσφέρει απρόσκοπτα στους πελάτες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Η έννοια της Ευθύνης σε μια επιχείρηση, σχετίζεται με τα μέτρα που οφείλει να λαμβάνει για την ασφάλεια των προϊόντων, των πελατών και των εργαζομένων της. Τα αναπάντεχα συμβάντα που μπορεί να προκύψουν κατά τη λειτουργία μιας επιχείρησης, οδηγούν σε οικονομικές απαιτήσεις τρίτων αλλά μπορεί ακόμη να έχουν αντίκτυπο στη φήμη και αξιοπιστία της.

Η Promist Α.Ε. σε συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες προσφέρει  εξειδικευμένες λύσεις στον κλάδο Αστικής Ευθύνης, για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως η βιομηχανία, τα τεχνικά έργα, κ.α. .

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για την ανάλυση των αναγκών της δικής σας επιχείρησης και για τις επιλογές Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης που σας αφορούν, όπως ενδεικτικά :

Ασφάλιση Γενικής Αστικής Ευθύνης

Προσφέρει κάλυψη για υλικές ζημιές, σωματική βλάβη ή και θάνατο, που μπορεί να προκληθεί σε τρίτους κατά τη λειτουργία της επιχείρησης.

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Προϊόντος

Αφορά υλικές ζημιές, σωματική βλάβη ή θάνατο που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους από την παραγωγή και διάθεση ελαττωματικού προϊόντος.

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Εργοδότη

Καλύπτει την ευθύνη του εργοδότη έναντι του προσωπικού της επιχείρησης, για τυχόν ατύχημα που μπορεί να συμβεί κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Αστική Ευθύνη Έργου

Προσφέρει κάλυψη έναντι σωματικής βλάβης, θανάτου ή υλικών ζημιών που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους κατά την εκτέλεση κατασκευαστικών εργασιών.

Ως επαγγελματίες εργάζεστε καθημερινά για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες σας. Με την ασφάλιση για την Αστική ευθύνη της επιχείρησής σας μπορείτε να καλυφθείτε για τα απροσδόκητα γεγονότα που μπορεί να συμβούν, όπως για παράδειγμα τραυματισμοί σε πελάτες, προμηθευτές, επισκέπτες και εργαζόμενους.

Η Promist Α.Ε. σε συνεργασία με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες μπορεί να  προσφέρει λύσεις για την Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης της επιχείρησης, ώστε να είναι προστατευμένη από τυχαία γεγονότα που μπορεί να συμβούν στον χώρο της.

μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων

Κι επειδή οι ανάγκες κάθε επιχείρησης είναι διαφορετικές, υπάρχει η δυνατότητα μέσα από μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων, να υπάρξει κάλυψη για κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τις εργασίες της, όπως ενδεικτικά :

 • Ατυχήματα που μπορεί να συμβούν εντός της επιχείρησης σε πελάτες, προμηθευτές και επισκέπτες
 • Ατυχήματα πελατών, προμηθευτών και επισκεπτών από πυρκαγιά, διαρροή σωληνώσεων, φόρτωση / εκφόρτωση εμπορευμάτων, λειτουργία ανελκυστήρων
 • Τροφική Δηλητηρίαση
 • Ατυχήματα κατά τη λειτουργία πισίνας
 • Ατυχήματα κατά τη διάρκεια επισκευών ή συντήρησης του χώρου
 • Κλοπή οχημάτων από το χώρο στάθμευσης
 • Υλικές ζημιές σε αντικείμενα πελατών, που φυλάσσονται από την επιχείρηση
 • Εργοδοτική Ευθύνη
 • Ατυχήματα από τη χρήση μηχανημάτων τεχνικού έργου

Μας ενδιαφέρει η ασφάλειά σας και η άμεση εξυπηρέτησή σας όταν μας χρειαστείτε.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και με το εξειδικευμένο τμήμα στο loipoi@promist.gr

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα σας ενημερώσουμε για τα ασφάλιστρα αστικής ευθύνης της επιχείρησής σας...

  Στην Promist S.A. συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες Ελληνικές και Διεθνείς που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

  200 συνεργαζόμενους ασφαλιστές και πράκτορες, με πάνω από 50.000 πελάτες, 1 υποκατάστημα και ένα γραφείο (1) σε συνεργασία με την Allianz .

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Βασ. Τσιτσάνη 33, Τρίκαλα, ΤΚ 42100
  Άνθιμου Γαζή 4, Λάρισα, ΤΚ 41222

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  24310 77786

  EMAIL

  info@promist.gr