Menu

Ασφάλειες Ζωής-Υγείας-Σύνταξης

Η ζωή που θέλουμε είναι γεμάτη αλλαγές. Το σπίτι μας, η οικογένεια μας, η γέννηση ενός παιδιού, ο χαμός ενός αγαπημένου προσώπου, μια καινούρια δουλειά.

Καθεμιά από αυτές τις στιγμές σημαδεύει τη ζωή μας, μεγαλώνει τις ευθύνες μας και αλλάζει τις προσωπικές και οικονομικές προτεραιότητες μας. 

Οι Ασφαλιστικές Εταιρείες κατανοώντας πόσο σημαντικές είναι αυτές οι στιγμές για όλους μας, προτείνουν ασφαλιστικές λύσεις που επιτρέπουν να κοιτάζουμε το μέλλον με σιγουριά.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

asfalish zwhs

Όλοι αγωνιζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα και τους στόχους μας, να εξασφαλίσουμε αυτούς που αγαπάμε βελτιώνοντας τον τρόπο ζωής και θέτοντας τις βάσεις για την εξασφάλιση ενός καλύτερου επιπέδου ζωής. Ο δρόμος προς το μέλλον και την οικονομική εξασφάλιση είναι διαρκής και γεμάτος προκλήσεις, ευκαιρίες αλλά και απρόβλεπτους κινδύνους.

Προβλήματα και δυσκολίες όπως:

 • Εξόφληση δανείων λοιπών οικονομικών υποχρεώσεων της οικογένειας (στεγαστικά ή καταναλωτικά δάνεια, πιστωτικές κάρτες, φορολογικές υποχρεώσεις κλπ)
 • Προστασία της ακίνητης περιουσίας σας (πληρωμή φόρων κληρονομιάς)
 • Αποκατάσταση των παιδιών μας (σπουδές, επαγγελματικό ξεκίνημα)
 • Διατήρηση της ποιότητας ζωής της οικογένειας μας και των αγαθών που με κόπους μιας ζωής έχουμε αποκτήσει, μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε κάνοντας έγκαιρα μια Ασφάλεια Ζωής. Έτσι ενισχύουμε την προστασία της οικογένειας μας από το απρόοπτο και ατυχές γεγονός. Εξασφαλίζουμε αυτούς που αγαπάμε δημιουργώντας ένα περιβάλλον σιγουριάς και προοπτικής για το μέλλον. Κάνουμε μια πράξη αγάπης και ευθύνης για αυτούς που αγαπάμε και εξαρτώνται οικονομικά άμεσα από εμάς. Οι ασφαλιστικές λύσεις που σας προσφέρουμε επιτρέπουν να κοιτάζετε το μέλλον με σιγουριά, με προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες της δικής σας ζωής.

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

asfaleia ugeias

Σήμερα πολύ περισσότερο από κάθε άλλη εποχή είναι απαραίτητη σε κάθε οικογένεια η Ιδιωτική Ασφάλιση Υγείας. Η υποβάθμιση του Εθνικού Συστήματος υγείας, οι κοινωνικές και οικονομικές αλλαγές που συντελούνται λόγω των δημοσιονομικών ελλειμάτων και η ανασφάλεια που κυριαρχεί σε κάθε οικογένεια, λόγω περικοπών σε φάρμακα, εξοπλισμό, νοσηλευτικό προσωπικό και γιατρούς στα Δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα, κάνει επιτακτική και άμεση την ύπαρξη ενός ασφαλιστηρίου υγείας. Οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες καλύπτουν ή συμπληρώνουν σήμερα με προγράμματα υγείας, σε προσιτό κόστος τις ανάγκες του κάθε πολίτη και οικογενειάρχη.

Κάνοντας έγκαιρα ένα ασφαλιστήριο υγείας μπορούμε να έχουμε:

 • Άμεση και έγκαιρη αντιμετώπιση
 • Υπεύθυνη πρόβλεψη και αποτελεσματική θεραπεία
 • Ποιότητα παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου
 • Αξιοπρεπείς και ανθρώπινες συνθήκες νοσηλείας.

Εμείς σας προσφέρουμε Ασφαλιστικά Προγράμματα Υγείας σε συνεργασία με τις πιο αξιόπιστες και εξειδικευμένες ασφαλιστικές εταιρίες της αγοράς μας, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και απαιτήσεις σας.


ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

asfaleia suntaxhs

Η αδυναμία του συτήματος κοινωνικής ασφάλισης, η ψήφιση νόμων για αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης αλλά και οι μειώσεις των συντάξεων τα τελευταία χρόνια, δημιουργούν πλέον έντονα την ανάγκη για τρόπους αποταμίευσης που θα καλύψουν, θα συμπληρώσουν και θα εξασφαλίσουν τη σύνταξη μας.

Πολλά ερωτήματα μένουν αναπάντητα:

 •  Ποια θα είναι η σύνταξη μου όταν σταματήσω να εργάζομαι?
 • Το ταμείο θα μπορεί να μου δίνει τη σύνταξη που δικαιούμαι?
 • Θα είναι αρκετό το ποσό της σύνταξης ώστε να ζω με αξιοπρέπεια?

Εδώ και χρόνια σε πολλές χώρες του κόσμου τη λύση στα παραπάνω ερωτήματα αποτέλεσε η Ασφάλιση Συνταξιοδότησης από ιδιωτικές εταιρείες. Και στη χώρα μας πλέον δημιουργούνται οι συνθήκες αξιοπιστίας των ασφαλιστικών εταιρειών, με την ψήφιση νόμων και την δημιουργία του εγγυητικού κεφαλαίου, την εποπτεία από την Τράπεζα της Ελλάδος και την εφαρμογή αυστηρότερων κανόνων ελέγχου.

Τα οφέλη της Ιδιωτικής Ασφάλειας Σύνταξης ή αποταμίευσης είναι:

 •  Ο πελάτης αποφασίζει ο ίδιος για την ημερομηνία έναρξης καταβολής και το ποσό της σύνταξης ή του κεφαλαίου αποταμίευσης καθώς και το ποσό των χρημάτων που θα καταβάλει.
 • Επιλέγει ο ίδιος τα προγράμματα σύνταξης ή αποταμίευσης που θα επενδύσει τα χρήματα του, ώστε να αισθάνεται σίγουρος και ασφαλής για την τελική τους απόδοση. (Εγγυημένης Απόδοσης ή Unit Linked υψηλότερων πιθανών αποδόσεων μέσω αμοιβαίων κεφαλαίων)

Τα ασφαλιστικά προϊόντα σύνταξης και αποταμίευσης που προωθούν οι ασφαλιστικές εταιρείες είναι περιοδικών (μηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες ή ετήσιες) καταβολών, αλλά και εφάπαξ καταβολών (η καταβολή του ποσού γίνεται μια φορά στην έναρξη του προγράμματος). Είναι ευέλικτα και δίνουν τη δυνατότητα εκτάκτων καταβολών, ώστε να ενισχυθεί το τελικό ποσό σύνταξης ή αποταμίευσης που μπορεί να λαμβάνει ο ασφαλισμένος. Επίσης έχουν την δυνατότητα μεταβίβασης της σύνταξης, καταβολής μέρους αυτής, άμεσα ή μετά από κάποια έτη ανάλογα με την επιθυμία του ασφαλιζόμενου.

Στην Promist S.A. θεωρούμε ότι ο χρόνος είναι κατάλληλος για την έναρξη αποταμίευσης μέσω επιλογών που προαναφέραμε και επειδή τα επόμενα έτη θα αλλάξουν οι πίνακες θνησιμότητας και θα μειωθεί το εγγυημένο τεχνικό επιτόκιο (ήδη οι πρώτες μειώσεις έχουν ισχύσει από τον Δεκέμβριο του 2012), η εγγυημένη σύνταξη θα γίνει ακριβότερη.

Άρα και εδώ ισχύει ότι περισσότερο κερδισμένοι θα είναι αυτοί που πρώτoι άρχισαν να επενδύουν και να αποταμιεύουν.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Είσοδος Συνεργατών

log1

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

weblinks

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Promist Insurance S.A.

 • Έδρα: Β. Τσιτσάνη 65, Τρίκαλα
 • Τηλ.: 24310 77786, 24310 21981, +30 697 7702947, Fax: 24310 72396
 • Email: info@promist.gr

Stay Connected

Go to top